Inbraak- en branddetectie hoeft niet saai en lelijk te zijn

We zetten graag voor je alles op een rijtje.
 

Een rookmelder is wettelijk verplicht vanaf 2020
Vanaf 1 januari 2020 moet elke woning uitgerust zijn met rookmelders. Maar waaraan moet zo’n rookmelder voldoen? En hoe pak je dit best aan? Woningbranden eisen elk jaar vele mensenlevens. Vooral de rook zorgt voor slachtoffers. Ze is verstikkend en verspreidt zich razendsnel. Rookmelders vormen een eenvoudige en doeltreffende bescherming.


Welk type rookmelder moet je plaatsen?
De rookmelders moeten CE gemarkeerd zijn en voldoen aan de norm NBN EN 14604. Zowel een type met vervangbare batterij als een type met een niet-vervangbare batterij komt in aanmerking.


Waarom zou je kiezen voor onze rookmelders?
Onze branddetectie heeft heel wat voordelen in vergelijking met de stand-alone rookmelders die je kan kopen in allerlei doe-het-zelfwinkels of webwinkels.
 

  • Volgens norm NBN EN 14604 en CE gemarkeerd
  • De applicatie van het systeem laat toe om de status van de batterij op te volgen en je krijgt ook een melding als de rookmelder niet functioneert. Het onderhoud van een rookmelder is cruciaal voor een goede werking ervan.
  • Ook als je niet thuis bent krijg je via je smartphone een melding van rookontwikkeling en/of brand in de woning.
  • Detecteert niet alleen op rookontwikkeling maar ook op temperatuurdrempel en -schommelingen
  • Het systeem kan eender wanneer draadloos uitgebreid worden met een alarmsysyteem, video- en camerabewaking.
  • Zowel het brein/hub als de rookmelders zijn een sterk staaltje design en beschikbaar in discreet wit en stijlvol zwart.

 

Gebruiksvriendelijke app voor inbraakdetectie
Uiteraard bieden onze systemen ook een oplossing voor inbraakdetectie. Al deze systemen werken met een super eenvoudige app. Veiligheid, gebruiksgemak en design worden tot in de perfectie gecombineerd. Het systeem wordt beheerd via de app op je smartphone en/of smartwatch, zo kan je overal ter wereld de status van je woning checken en zelf je camerabeelden bekijken. Handig en heel erg gebruiksvriendelijk.


Van standaard inbraakbeveiliging tot het neusje van de zalm
De standaard brand- en inbraakbeveiliging is voor de meeste mensen voldoende. Maar niet iedereen is daarmee geholpen. Sommige mensen voelen zich alleen maar veilig als er ook camera’s worden geplaatst of glasbreukdetectoren. Onze systemen hebben al deze uitbreidingsmogelijkheden.


Uw woning verdient topdesign aan een eerlijke prijs
Het oog wil ook wat. Vergeet de lelijke sensoren en rookmelders. Onze design detectoren zijn een streling voor het oog. Je kan kiezen tussen discreet wit en stijlvol zwart. Voor de vormgeving van zowel de sensoren, rookmelders, intelligente centrales, klavieren en camera’s laten onze oplossingen niets aan het toeval over. De vormgeving is tijdloos en past in zowel een klassiek als modern interieur. En dat aan een betaalbare prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Info   Akkoord